Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan

13 Apr 2021
5 660 160 Aufrufe

fanlink.to/EraRamazan
@ONIMA - smarturl.it/ONIMA

Teksti: Arian AGUSHI
Melodia: Kreshnik AVDIU
Aranzhman: Ardian KASTRATI
Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
Video: Imagine FILMS
Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

@Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
Connect with Gold AG
Facebook | facebook.com/GoldAG.Legend
Instagram | instagram.com/arianagushi/
Connect with Adem Ramadani
facebook.com/AdemRamadanifaqjazyrtare
instagram.com/ademramadani78

#GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

KOMMENTARE
 • Ryt

  Mjellma RigonMjellma RigonVor 4 Stunden
 • 0 uh8h Nni m. Iih bo o Oo.

  Leona BerishaLeona BerishaVor Tag
 • Na ka knaq kjo kang per ramazan 🌹❤🤲 🇦🇱🇽🇰

  Hajro DinoHajro DinoVor 2 Tage
 • wj

  Elsid MuratiElsid MuratiVor 2 Tage
 • eg

  Elsid MuratiElsid MuratiVor 2 Tage
 • ❤️❤️❤️❤️❤️

  Gzim RexhepiGzim RexhepiVor 3 Tage
 • Urime Fitër Bajramin të gjitheve! 🕋🤲🏽❤️

  Gzim RexhepiGzim RexhepiVor 3 Tage
 • ❤️❤️🕋🤲🏽

  Gzim RexhepiGzim RexhepiVor 3 Tage
 • Mir

  Laurent MijalicaLaurent MijalicaVor 3 Tage
 • Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

  Ask to seduce MissAsk to seduce MissVor 3 Tage
 • Elhamdulilah, Elhamdulilah, Elhamdulilah rabulalemin!!!

  Asman HotiAsman HotiVor 3 Tage
 • UN JAM MUSLIMANE PO JU THAM URIME FITER BAJRAMI TE GJITHVE ALLAHU JAV KA PRANU AGJERIMIN AMIN ☝️ SHUM MIR ADEM RAMADANI KE KENGDU DHE GOLDI KA KNU SHUM MIR SUKSESE ☝️🤲💜🤎🤩🤩😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

  Hana KrasniqiHana KrasniqiVor 3 Tage
 • 🇩🇪Mësoni gjermanisht etj tek kanali ynë.

  Elton DailyElton DailyVor 4 Tage
 • Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

  niduoe streniduoe streVor 4 Tage
 • 👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍☝️☝️☝️

  Lime ShtufiLime ShtufiVor 4 Tage
 • 🤲🏻🤲🏻

  Pepa IldaPepa IldaVor 4 Tage
 • Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭

  liridon bytyqiliridon bytyqiVor 4 Tage
  • GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

   opzz xsinopzz xsinVor 2 Tage
 • Urine ❤❤❤❤💙💙

  Rambothe RisaRambothe RisaVor 5 Tage
  • lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

   niduoe streniduoe streVor 4 Tage
 • Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.

  Sibora GashiSibora GashiVor 5 Tage
 • Selame aljkum vella

  Marjo KapedaniMarjo KapedaniVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  k_rim_rimk 75parisk_rim_rimk 75parisVor 5 Tage
 • رمضان كريم:)

  Mahmoud AlesmailMahmoud AlesmailVor 5 Tage
 • Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏

  Kosova FerizajKosova FerizajVor 5 Tage
 • O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti

  Lenci GjokaLenci GjokaVor 5 Tage
 • Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

  Arlind HoxhaArlind HoxhaVor 5 Tage
  • Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲

   bofooit gojobofooit gojoVor 5 Tage
 • ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚

  moni ferizimoni feriziVor 6 Tage
 • ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_

  Annette JenkinsAnnette JenkinsVor 6 Tage
  • Kush agjeron Allahu ju boft Kabull

   bofooit gojobofooit gojoVor 5 Tage
 • 🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

  Rinesa BerishaRinesa BerishaVor 6 Tage
 • ju knoft zemra ☝

  Rexhep TreshnjevaRexhep TreshnjevaVor 6 Tage
 • Me tëvërtetë është shumë e bukur

  gezime tafxhafagezime tafxhafaVor 6 Tage
 • sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  DREAM OF CHARLI D'AMELIODREAM OF CHARLI D'AMELIOVor 6 Tage
  • Bv

   Qenan BislimiQenan BislimiVor 2 Tage
 • Urime bajrami musliman

  Eda AxhamiEda AxhamiVor 6 Tage
 • Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve

  Herolinda HalilajHerolinda HalilajVor 6 Tage
 • Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat

  Fation tonyFation tonyVor 7 Tage
 • urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum

  Erza ZeneliErza ZeneliVor 7 Tage
 • alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻

  Erza ZeneliErza ZeneliVor 7 Tage
 • Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻

  sara imransara imranVor 7 Tage
  • Zoti ju ndimoft gjithve

   fouoii gyhhfouoii gyhhVor 6 Tage
 • Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌

  Bajram BeganajBajram BeganajVor 7 Tage
 • Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin

  Femi SefaFemi SefaVor 7 Tage
 • ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙

  Liona PerteshiLiona PerteshiVor 7 Tage
 • Hallall te dyve .

  Enver AllcinikuEnver AllcinikuVor 7 Tage
 • Zoti na ruajt ishalla

  Ermal 54Ermal 54Vor 7 Tage
  • Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa

   ORNELA ZYLFAORNELA ZYLFAVor 6 Tage
 • Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw

  ueeuu Shabaniueeuu ShabaniVor 7 Tage
 • 1gy

  Mubexhel BajramiMubexhel BajramiVor 7 Tage
 • 😇😇😇😇😇ahlla

  Ardi KasamiArdi KasamiVor 7 Tage
 • wiah🤲

  vera palloshivera palloshiVor 8 Tage
 • Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen

  Celular LineCelular LineVor 8 Tage
 • Rrenqethje mishi 🤲🏻

  Oligers XhafaOligers XhafaVor 8 Tage
 • Hallall e pac vella 🕋☪️

  Ushti UshtiUshti UshtiVor 8 Tage
 • Amin

  Aziz BuzolliAziz BuzolliVor 8 Tage
 • Bosi

  lejla morinalejla morinaVor 8 Tage
 • 🙏🙏🙏😇

  Suela HoxhaSuela HoxhaVor 8 Tage
 • Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu

  lindita Havollilindita HavolliVor 8 Tage
  • Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

   bowen voowybowen voowyVor 7 Tage
 • Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐

  Dekretuesi DekretDekretuesi DekretVor 8 Tage
 • Super

  ADNITADNITVor 8 Tage
 • 😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤

  Brendon BytyciBrendon BytyciVor 9 Tage
 • Urime ramazani

  Brendon BytyciBrendon BytyciVor 9 Tage
 • 😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘

  daim Hmzadaim HmzaVor 9 Tage
 • Y sezwwys wh

  ueeuu Shabaniueeuu ShabaniVor 9 Tage
 • O zoti ju bekoft shum keng e qellume

  Erdi HajrediniErdi HajrediniVor 9 Tage
 • Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

  hen kohen koVor 9 Tage
  • Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës

   Emily AnEmily AnVor 7 Tage
 • Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏

  Vlora ZeqiriVlora ZeqiriVor 9 Tage
 • Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot

  Nazmi OdaiNazmi OdaiVor 9 Tage
 • 5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏

  Endi SllamnikuEndi SllamnikuVor 9 Tage
  • gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲

   opzz xsinopzz xsinVor 8 Tage
 • Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️

  opzz xsinopzz xsinVor 9 Tage
  • @Emily An aminnn

   DREAM OF CHARLI D'AMELIODREAM OF CHARLI D'AMELIOVor 6 Tage
  • Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

   Emily AnEmily AnVor 7 Tage
 • Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

  Asman HotiAsman HotiVor 9 Tage
  • GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

   fouoii gyhhfouoii gyhhVor 6 Tage
 • Hj

  Gezim TafaGezim TafaVor 9 Tage
 • duh

  sofe ademajsofe ademajVor 9 Tage
 • Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏

  California CaliforniaCalifornia CaliforniaVor 9 Tage
  • Ü

   opzz xsinopzz xsinVor 9 Tage
 • Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.

  ekrem ekremiekrem ekremiVor 10 Tage
 • 👏👏👏👏

  Floriana IbrahimiFloriana IbrahimiVor 10 Tage
 • Urime ramazani

  Sumejra ImeriSumejra ImeriVor 10 Tage
 • 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  Amra FeratiAmra FeratiVor 10 Tage
 • Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

  Mario TereziaMario TereziaVor 10 Tage
 • m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg

  ueeuu Shabaniueeuu ShabaniVor 10 Tage
 • Allahu ju rujt

  Anuar HaliliAnuar HaliliVor 10 Tage
 • Ì

  Muabije MustafaMuabije MustafaVor 10 Tage
 • Amin

  Nexhmije MorinaNexhmije MorinaVor 10 Tage
 • MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft

  Gento CasioGento CasioVor 10 Tage
 • teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,

  Miri BMiri BVor 10 Tage
 • Allahu ju shperbleft mashAllah

  Arijan IdriziArijan IdriziVor 10 Tage
 • Where this country

  mahtab ctg21mahtab ctg21Vor 10 Tage
  • The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂

   Kercova 6250Kercova 6250Vor 10 Tage
 • Ü

  Alisa SadikiAlisa SadikiVor 10 Tage
 • GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

  Dej JavuDej JavuVor 11 Tage
  • 1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 dehave.info/down/Zm6dqNWXqm2WxY4/video 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511

   Mahalakshmi PMahalakshmi PVor 8 Tage
 • Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤

  Nevrije OsmaniNevrije OsmaniVor 11 Tage
  • Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️

   bowen voowybowen voowyVor 7 Tage
 • Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin

  Tetova BanesaTetova BanesaVor 11 Tage
 • MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽

  Lali XhanTyLali XhanTyVor 11 Tage
 • 🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝

  Zimbeti ZimberiZimbeti ZimberiVor 11 Tage
DEhave